FORGOT YOUR DETAILS?

OM X BILSENTER AS

X Bilsenter AS er bilbutikken for deg som ønsker en 100 % enkel og trygg handel.

Vi er opptatt av at bilhandelen skal være enkel for deg som kunde. Vi ordner derfor gjerne med alt av lånesøknader, forsikringer og garantier slik at du skal få en best mulig opplevelse hos oss.

 

Vi setter veldig stort fokus på personlig service, og stiller opp 100 % for våre kunder. Vi hjelper deg med alt som omhandler bil, og vi vil alltid strekke oss til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd med bilhandelen hos oss. Lidenskap for bil er fortsatt drivkraften i oss, og spenningen er like stor hver gang vi utleverer bil til en heldig ny eier.

 

Bilbutikken vår ligger på Fetsund i Lillestrøm kommune og måler i overkant av 650 kvm. Vi er flinke til å utnytte plassen godt, men det er fint om du gir fra deg lyd før du kommer innom slik at bilen du vil besikte står klar. Du er ellers hjertelig velkommen innom for å besikte biler vi har til salgs, og vi ser frem til en uforpliktende og ikke minst en hyggelig bilprat!

FUN FACTS

4 500+

KAFFEKOPPER HITTIL

500+

FORNØYDE KUNDER

30+

BILER I SNITT PÅ LAGER

INTERESSERT I INNBYTTE?

Fyll ut vårt innbytteskjema i dag. Vi vil gjennomgå dette og komme tilbake til deg med et uforpliktende tilbud fortløpende.

TOP